În conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date în sectorul online, tuturor vizitatorilor website-ului de față le este cerut consimțământul înaintea transmiterii de cookies în computerele acestora. Când facem referire la colectarea datelor cu caracter personal, vorbim despre datele care identifică o persoană sau care fac referire la o altă persoană.

Informaţiile pe care ni le furnizați sunt confidenţiale şi păstrate de către Muzeul Țării Făgărașului „Valer Literat” si angajaţii săi, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001.

Datele cu caracter personal pe care le salvăm

Website-ul www.cetateafagarasului.com nu salvează date cu caracter personal din niciuna dintre paginile website-ului. Puteţi vizita acest website fără să vă transmiteți datele personal.

Datele fără caracter personal

Politica de confidențialitate trebuie de asemenea să trateze și situațiile în care sunt transmise date fără caracter personal. În situația în care ne veți comunica informații fără caracter personal, precum interesele dumneavoastră și alte informații similare, acestea vor fi considerate ca fiind neconfidenţiale , astfel putând fi utilizate şi transmise mai departe de către Muzeul Țării Făgărașului „Valer Literat”, salariaţilor în mod liber, respecând desigur, normele legale aplicabile.

Este posibil să obținem informații în mod automat care însă nu pot fi asociate vreunei persoane. Aceste informații sunt în strânsă legătură cu browser-ul pe care îl folosiți pentru a naviga pe website-ul nostru, precum și sursa din care ați ajuns pe website (accesând unul sau mai multe dintre link-urile de pe site care sunt distribuite pe platformele de social media).

Drepturile dumneavoastră

  • dreptul de confirmare a faptului că datele personale sunt sau nu prelucrate
  • de a cere o copie a datelor personale care au fost salvate (acolo unde este cazul)
  • dreptul de a cere ca datele personale să fie șterse (acolo unde este cazul)
  • de a cere ca datele personale să fie actualizate în cazul în care nu sunt corecte

Conform Regulamentul general privind protecţia datelor nr. 679/ 2016 (RGPD)

Link-uri către alte website-uri

Website-ul nostru poate conține o serie de link-uri externe către alte site-uri. Muzeul Țării Făgărașului nu este responsabil pentru conținutul și funcționalitățile existente pe astfel de site-uri.

Modificarea politicii de confidențialitate

Muzeul Țării Făgărașului „Valer Literat” îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestei pagini, dar și a website-ului curent, fără nici un fel de notificare prealabilă. În cazul în care aveți întrebări despre politica de confidențialitate și modul în care datele personale sunt folosite, vă rugăm să ne contactați la următoarea adresa de email: muzeufagaras@yahoo.com.