Termeni și condiții

Condiții generale pentru utilizarea site-ului

Rolul principal al site-ului www.cetateafagarasului.com este acela de informare a tuturor vizitatorilor sau potențialilor vizitatori. Utilizarea site-ului de către dumneavoastră este condiționată de respectarea acestor termeni și condiții generale de acces și utilizare, detaliate în cele ce urmează. Totodată, accesarea site-ului înseamnă acceptarea implicită a condițiilor generale de utilizare a acestuia.

Proprietate intelectuală

Website-ul de față este deținut și administrat de către Muzeul Țării Făgărașului “Valer Literat”. Conținutul acestuia, însemnând imaginile și textele existente, se află în proprietatea Muzeului Țării Făgărașului sau a unor parteneri terți care au autorizat utilizarea acestora de către Muzeul nostru.

Reproducerea, atât în format fizic cât și digital, a imaginilor, a articolelor existente pe site sau a unor fragmente din aceste articole, este permisă cu condiția utilizării acestora în scopuri strict personale, excluzând utilizarea în scopuri publicitare sau comerciale, astfel încât să se conformeze cu legislația în vigoare referitoare la proprietatea intelectuală. Orice altă utilizare sau modificare parțială a acestora este strict interzisă și este considerată infracțiune, pedepsită conform legislației în vigoare.

Informații despre datele prezentate

Muzeul Țării Făgărașului “Valer Literat” își rezervă dreptul de a modifica informațiile prezentate pe site, fără preaviz, fapt pentru care vă rugăm să consultați în mod constant secțiunea de Noutăți existentă. Informațiile care pot fi supuse cel mai des modificărilor se referă la programul de vizitare, tarifele prestate, spațiile vizitabile și / sau alte măsuri de natură organizatorică.

Plasarea de link-uri

Plasarea de link-uri către site-ul www.cetateafagarasului.com necesită o aprobare obținută în prealabil de la Muzeul Țării Făgărașului. Astfel, în cazul în care doriți să plasați un link spre website, vă rugăm să ne contactați la adresa de email muzefagaras@yahoo.com sau la numărul de telefon 0368 404287.

Muzeul Țării Făgărașului “Valer Literat” nu se face responsabil de acuratețea datelor referitoare la programul de vizitare, la tarifele de vizitare sau la orice alta informație de natură organizatorică prestate pe alte site-uri. Pentru a avea o sursă de informații de încredere, vă rugăm să folosiți ca principal mijloc de informare, website-ul de față.

Modificarea termenilor și condițiilor

Muzeul Țării Făgărașului „Valer Literat” îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestei pagini, dar și a website-ului curent, fără nici un fel de notificare prealabilă. În cazul în care aveți întrebări despre condițiile generale de utilizare, vă rugăm să ne contactați la următoarea adresa de email: muzeufagaras@yahoo.com .